Ontbijten aan het strand, koffie in Dorrepaal en dan nu….: Lunch op Scheveningen.

Vrijdag 8 maart en 9 april – op veler verzoek –  in de reprise zetten wij onze tanden in: Cultuur veranderen, hoe pak je dat aan?

Uitzicht over zee, inzicht over de kracht cultuur in een organisatie. We bekeken de volgende onderwerpen:

  • Met een scherp ingestelde groothoeklens nam CTT-practitioner Lilian van der Leeuw ons mee in de wereld van de Barret Values. Is cultuur ‘meetbaar? En maakbaar?
  • Wat is de impact van dominante drivers? De veelzijdige psychologe Anouschka Laheij daagde ons uit. Met haar achtergrond als politicoloog en gedrevenheid om iedereen een stem te geven liet ze ons nadenken over gedrag. Waarom doen we wat we doen? En niet minder belangrijk, hoe creëren we beweging in gedrag.

 

Als haringen in een ton of als een vis in het water?
Hoe zie jij dat? Een interactief onderdeel waarin (HR) managers en ondernemer ons en zichzelf verrasten. Geen mooiere plek dan deze uitdaging aan te gaan dan op een waar cultuuranker. Sinds 2013 is Muzee Scheveningen, een cultuuranker van het stadsdeel Scheveningen.  Cultuur blijft actueel. Het is een vast ingrediënt in je bedrijf. Vragen over cultuur of stappen die je in de organisatie wilt nemen? Neem dan contact op:

 

 

 

Hieronder de foto’s van onze 8 maart sessie: de zaal, sprekers en de Self-fish-ies!

 

 

Anouschka Laheij is een ware wereldverbeteraar. Naast haar werk als dagvoorzitter, schrijfster en columniste, is ze ook actief als coach en trainer. Met een achtergrond als politicoloog en psycholoog is Anouschka Laheij een uniek persoon. Door haar gedrevenheid en passie voor de verbindingen tussen mensen levert zij ook een echte meerwaarde in het proces om verbindingen te leggen.

Lilian van der Leeuw is al geruime tijd onderneemster waarbij ze zorg draagt voor professionele ondersteuning van anderen. Dit is een breed werkveld waarbij ze een specialist is geworden in cultuur- en cultuur veranderingstrajecten. Als gecertificeerd CTT consultant ligt voor haar de focus op het meten van cultuur. De crux hierbij is het interpreteren en waarde geven van de verkregen data. Naast dit expertise gebied heeft Lilian zich ook ontwikkeld tot een professioneel fotograaf. Met een oog voor mensen en verhoudingen neemt ze op een geheel andere wijze de mens onder de loep.