Voornemens 2022

Het nieuwe jaar staat om de hoek. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, mooie dromen. Laat dat nieuwe jaar maar komen! Een aantal voornemens die wij graag met jullie willen delen:

  1. Wees lief voor elkaar, minder veroordeling meer acceptatie

We leven in een tijd waarin er veel verdeeldheid lijkt te zijn. Herken je dit? Als je het niet herkent, wat fijn! Geniet van jouw warme omgeving. Als je het wel herkent, iedere verandering begint bij jezelf. Probeer een ander in zijn waarde te laten. We staan niet allemaal hetzelfde in het leven, dat is ook wat ons mooi maakt als mens! Probeer open te staan voor andermans visie, waarschijnlijk kan je iets van de ander leren.

  1. Zorg ervoor dat jij jezelf op nummer één plaatst

Maatregelen die verlengd worden, thuiswerken, onzekerheid. Afgelopen jaar heeft veel van ons gevraagd. Maak jezelf maar eens prioriteit nummer één! Neem een dagje om lekker tot rust te komen, om iets te doen waar jij van kan genieten. Een dagje naar de sauna, je uitsloven op de golfbaan of alle socials op ‘niet storen’ en met jouw favoriete theetje en een boek op de bank ploffen. Bijkomen, opladen en het hoofd rust geven.

Volgende week maandag delen we opnieuw twee tips. Zet jij deze twee alvast op jouw lijst met goede voornemens voor 2022?


Chantal Knoester

Door: Chantal Knoester