Wie zijn wij?

Rots is de steun en toeverlaat als het gaat om HR-zaken. Wij zijn professionals in HR. Wij geloven in mensen en daarom houden we zo van ons vak. Medewerkers zijn voor ons het grootste kapitaal van een onderneming. Zij bepalen het succes én verhogen het resultaat.

In 2004 is Rots opgericht door Petra van Leeuwen met het doel om gezonde relaties tussen werknemers en werkgevers te stimuleren. Een gezonde relatie levert simpelweg meer op. Rots helpt daarbij op alle mogelijke manieren; we denken mee, geven advies en regelen praktische zaken voor het leiderschapsteam en werknemers. Wanneer dit goed geregeld is, dan werken medewerkers met plezier en inzet voor de organisatie. Dan is er minder ziekteverzuim én vooral heeft de organisatie meer succes.

Wat maakt ons succesvol? Wij zijn geen doorsnee groep HR professionals. Wij hebben allemaal een dynamische achtergrond en hebben niet het standaard HR carrière pad doorlopen. Dit maakt dat we met een brede blik naar organisaties kijken en de praktische kant van het ondernemen meenemen in het HR beleid. HR is een meerwaarde mits het goed wordt ingericht en niet alleen maar extra werk betekent voor een organisatie.

Wat kan je verwachten? Wij lopen als spiegels door de organisatie, zowel voor het leiderschapsteam als voor de werknemers. Wij gaan graag het gesprek aan, altijd op een respectvolle manier in een veilige omgeving.

Onze missie

Rots zet zich in om organisaties te inspireren om over te gaan tot een no bullshit HR beleid. Wij maken het onbespreekbare bespreekbaar en vervolgens komen tot een praktische duurzame oplossing. Hiermee kunnen organisaties overgaan tot de orde van de dag.

Onze visie

Wij willen een verfrissende HR ervaring zijn, dat gericht op vooruitgang, verandering en vertrouwen. Met onze passie voor het vak veranderen wij gedoe in hele concrete oplossingen. We rock HR!

“Betrokken mensen voelen zich gewaardeerd en gewaardeerde mensen vergroten de waarde van de organisatie.”