Rots in beeld vertelt het verhaal van alle rotsen. Allemaal professionals met specifieke talenten en expertises.

Petra van Leeuwen

“Het begon bij m’n vader, hij begon voor zichzelf. Ik zag dat helemaal niet zitten. Waarom? Al die onzekerheid! Toen zag ik het plezier dat hij had in het ondernemen. Ik zag het bedrijf groeien. Er werden mensen uit het sociale netwerk ingezet om te helpen. Wat een energie! Daardoor is mijn ondernemersbloed aan het stromen gebracht. Mijn talent is dat ik voor iedereen blij kan worden. Ik zie ook het glas halfvol. Een bijna leeg glas is voor mij het begin van een vol glas. Denken in overvloed dus. Dat gaat niet automatisch. Dat ik in HR werkzaam ben komt voort uit mijn behoefte om de wereld mooier te kleuren. Daar zit mijn grote WHY. Geïnspireerd door anderen probeer ik zelf iedere dag weer te leren om niet te oordelen. Niet altijd makkelijk. Dus hoe komen we sámen verder? Lees meer > 

Jennifer Elders

“Mensen gaan zich vaak pas in stress verdiepen als ze deze zelf ervaren of als er iemand met een burn-out in hun omgeving is. Het mooie van mijn vak is dat ik zoveel naar mensen toe kan brengen en ze daarmee zichzelf weer verder kunnen brengen.”
Lees meer >

Sofia Oomen

“Als coach counsellor help ik mensen om hun stip op de horizon te bereiken. Je hebt een doelstelling voor ogen maar je komt er niet. Dat kan gelden voor zowel bedrijven als individuele medewerkers. Hoe leuk is het dan om samen te bekijken hoe de doelstellingen wél behaald kunnen worden?
Lees meer > 

Marian van Koesveld

“Als performance en mental coach ga ik samen met de coachee aan de slag hoe de focus en concentratie te houden op zaken die er toe doen. Ik ben doelgericht. Het is voor mij belangrijk dat een traject een kop en een staart heeft.”
Lees meer >

Krista Minkhorst

“Ik help de leiders van morgen om het verschil te maken, om het beste uit henzelf én anderen te halen. Met als doel dat er een geïnspireerd en wendbaar team ontstaat. Als de leidinggevende gaat stralen en zijn rol pakt, gaan mensen vliegen.”
Lees meer >

Jolanda Porcel

“Ik fungeer als HR Business Partner, als sparringpartner voor directie en management. Dit doe ik vooral bij organisaties die op een kantelpunt komen en HR er niet meer even bij kunnen doen.”
Lees meer >

Claire Hebels

“Ik ben een HR generalist én een bouwer. Daarom help ik graag organisaties die in beweging zijn bij hun weg naar groei en professionalisering. Dat doe ik als HR adviseur of projectmanager.”
Lees meer >

Liesbeth van Terwisga-de Groot

“Voor mij is er een logische relatie tussen het zijn van docent Frans op een middelbare school en het verzorgen van coachtrajecten. In beide gevallen is de ontwikkeling van mensen en het maken van verbinding essentieel.”
Lees meer >

Michele Lammers

“HR is consequent zijn, structuur aanbrengen, luisteren naar en aandacht geven aan de mensen binnen de organisatie. En een beetje opvoeden. Dat komt er ook bij kijken.”
Lees meer >

Anouschka Laheij

“Mensen die stevig in hun carrière zitten, goed functionerende professionals, met een behoefte om te zien waar hun patronen vandaan komen kloppen bij mij aan. Hun vraag heeft vaak te maken met ergens voor durven staan en serieus genomen worden. Het gaat om het vinden van je eigen kracht, én om die ook te laten shinen.”
Lees meer >

Irene Sanders

“Je zou kunnen zeggen dat het toeval is dat ik binnen de HR werkzaam ben, maar het bevalt me heel goed. Mensen praten graag met me. Ze voelen zich blijkbaar prettig bij me.”
Lees meer > 

Marjolijn Gischler

“Ik ondersteun 40+ werknemers in het zetten van een volgende stap. Soms omdat ze toe zijn aan iets nieuws. Soms omdat ze zich niet gehoord en gezien voelen met als risico onvrede of uitval door ziekte.”
Lees meer >

Yvette Makarawung

“Ongewenste omgangsvormen; discriminatie, (seksuele) intimidatie, agressie, geweld en pesten komen helaas vaker dan we denken en binnen elke organisatie voor. Tot nu toe wordt dit naar mijn idee nog te vaak onderbelicht en te weinig en of te laat herkend.”
Lees meer >

Marijn Jansen

“Moedige gesprekken, waarbij het allemaal op tafel mag komen. Dat begeleid ik graag. Het onbespreekbare bespreekbaar maken.”
Lees meer >

Wieke Kneib-van der Laan

“Mijn instelling als zowel HR professional als coach, en wat ik mensen graag mee geef, is dat er altijd een keuze is. Zowel privé als professioneel. Voor werknemer en werkgever.”
Lees meer > 

Tia de Man

“eCoaching is anders dan face-to-face coaching. Het is bijna alsof ik als eCoach veiliger ben voor de coachees. Het contact is laagdrempeliger, frequenter en intenser.”
Lees meer >