Rots van Leeuwen is de steun en toeverlaat als het gaat om HR-zaken. Wij zijn professionals in HR voor kleine en grote ondernemingen. Wij geloven in mensen en daarom houden we zo van ons vak. Medewerkers zijn voor ons het grootste kapitaal van een onderneming. Zij bepalen het succes én verhogen het resultaat.

“Betrokken mensen voelen zich gewaardeerd
en gewaardeerde mensen
vergroten de waarde van de organisatie.”

 

Een gezonde relatie tussen werkgevers en werknemers levert simpelweg meer op. Wij helpen daarbij op alle mogelijke manieren; we denken mee, geven advies en regelen praktische zaken voor jou en je personeel. Want heb je dat goed geregeld, dan werken medewerkers met plezier en inzet voor jouw organisatie. Dan is er minder ziekteverzuim én vooral heb je meer succes als organisatie. Ga je mee? Dan doen we het samen.

 

Opgericht door Petra van Leeuwen

ROTS is het bedrijf van Petra van Leeuwen. Petra zet ruim 20 jaar met haar eigenwijze werkwijze een duidelijk stempel op de HR-processen van een keur aan tevreden opdrachtgevers, of dit nu MKB of Multinationals zijn. Oorspronkelijk trad ze vooral op als interim HR-specialist maar in de loop van de jaren heeft ze ontdekt dat er nog zoveel mogelijk is in HR-land. Graag gebruikt ze haar expertise om de wereld een stukje mooier te kleuren.

Bij Petra draait het om de persoonlijke aanpak. “Hard waar het moet en zacht waar het kan” zei ooit een klant. Petra gelooft in de mens. Techniek is geweldig, maar: niets vervangt menselijk contact.
Mensen die voor je werken willen weten: Waarom doen dit? Waar gaan we heen? Zodra mensen veiligheid ervaren, zich gezien voelen en zich gesteund weten ontstaat er 1+1=3 power.
Een gezonde relatie tussen werkgevers en werknemers levert voor ons allemaal zoveel op! Minder ziekteverzuim, meer tijd, meer plezier: ofwel Rotsen power.

 

Rotsen power

Dit alles kan Petra natuurlijk niet alleen. Daarvoor heeft ze de hulp van haar eigen ‘rotsformatie’. Met een team van HR professionals en coaches kan ROTS de persoonlijke, directe aanpak blijven garanderen.