ROTS | We Rock HR > Vacature HR consultant

HR consultant (24 – 40 uur per week)

 

Waarom wij bestaan. Rots zet zich in om organisaties te inspireren om over te gaan naar een no bullshit HR beleid.

Wie wij zijn. Wij zijn een verfrissende HR ervaring, we staan voor vooruitgang, verandering en vertrouwen. Met onze passie voor het vak veranderen wij gedoe in hele concrete oplossingen. We rock HR!

Wat ons onderscheidend maakt. Wij maken het verschil, wij creëren groei. Wij zorgen dat de verandering ook daadwerkelijk gebeurt. Samen groeien. We stappen aan board en doen het samen. Wij deinzen niet terug om puin te ruimen.

Rots groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een HR consultant die met enthousiasme aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers. Als jij bovenstaande begrijpt en dit op een directe en persoonlijke manier in je werk weet je integreren dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Wie we zoeken. Als extern HR consultant vervul je veel rollen: adviseur, bemiddelaar, raadgever, regelaar en noem maar op. Daarom beschik je over uitstekende sociale vaardigheden, werk je graag zelfstandig, staat integriteit bij jou hoog in het vaandel, ben je analytisch en hou je van diversiteit.

Om succesvol te zijn als Rots consultant beschik je over méér. Allereerst ben je outgoing en ondernemend. Je ziet kansen en bedreigingen als eerste en adviseert daar pro actief over. Werken als extern HR consultant vraagt om een hoge mate van flexibiliteit. Je bent niet altijd in house bij de opdrachtgever aanwezig. Toch zorg jij ervoor dat je goed zichtbaar en bereikbaar bent en dat de lijnen tussen jou en de opdrachtgever en de medewerkers kort zijn.

Een Rots consultant komt vaak in actie op het moment dat er veranderingen gewenst zijn. Je deinst niet terug voor onverwachte uitdagingen en maakt graag het onbespreekbare bespreekbaar. Als je dan toch betrokken bent kan er worden gevraagd of je bijvoorbeeld ook de HR administratie op orde wil brengen. Hier draai je je hand niet voor om of je zorgt dat een andere Rots consultant dit oppakt. Ook vind je het leuk om aan kortere projecten zoals een HR Quick Scan te werken.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en ben je bereid minimaal 2 keer per week bij een opdrachtgever in de regio Amsterdam/Den Haag/ Utrecht in house werkzaam te zijn?

Dan maken we graag kennis met je! Of wil je eerst meer weten? Dat kan! Neem contact op met Yvette White. Dat kan via mail: yvettewhite@rotsvanleeuwen.nl of per telefoon: 06 22605235.